Valikko Sulje

Koulutuspalvelut


”Yksi yrittäjätarina kertoo enemmän kuin sata tyhjää sanaa”

Olen erikoistunut luennoilla pureutumaan aitoon yrittäjyyteen, luentoni sisältää eläviä esimerkkejä ja tutkimuksia värikkäästi yrittäjistä ja yrittäjyydestä. Olen keskittynyt pien- ja yksinyrittäjyyteen, tällä hetkellä yli 90% yrityksistä on pieniä tai keskisuuria yrityksiä. Älä osta sikaa säkissä!

Ohessa arvioita luennoistani:

”Tuula Uitto-Korhonen on pitänyt luentoja Lahti-Wesijärvi rotaryklublle. Hänen yrittäjyyttä ja yrittämistä käsittelevät luentonsa ovat oikeasti mukaansa tempaavia, hauskoja ja erilaisia!  Esiintymistapa on reipas ja selkeä! Tuula Uitto-Korhonen käsittelee yrittäjyyttä käytännön läheisestä näkökulmasta ja se tekee asian kuulijalle hyvin mielekkääksi. Luento pureutuu yrittäjyyteen ja yrittäjänä olemiseen. Värikkäät ja monipuoliset esimerkkitapaukset elävöittävät esitystä. Olen itse toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta ja voin sanoa, että kyllä aidon kokemuksiin perustuvan ihmisen luentoja on mielekästä kuunnella! Tuulan pitämät luennot kiinnostavat kaiken ikäisiä ja erilaisissa tehtävissä toimivia ihmisiä, olen sen itse saanut nähdä ja kokea!”

Heikki Erkamo
omistaja/ toimitusjohtaja
ER-Pahvityö Oy
Lahden yrittäjien hallituksen jäsen
Vuoden 2009 Lahden teollisuusyrittäjä
Lahti-Wesijärvi rotaryklubin presidentti


”Tuula Uitto-Korhonen on luennoinut viime vuosina useasti Sotkamossa/Kuhmossa pitämissämme Alkavan pienyrityksen liiketoiminnan suunnittelu -koulutuksissa osanottajille yrittäjyydestä aloittavan yrittäjän näkökulmasta. Luennot ovat olleet mukaansatempaavia, kiinnostavia ja alkavalle yrittäjälle ajankohtaisia asioita painottavia esityksiä. Voin mielelläni suositella Tuulaa vastaaviin luentoihin.”

Markku Oja
yritysneuvoja
Kainuun ELY-keskus


”Tuula Uitto-Korhonen piti oppitunnin aiheesta Yrittäminen Tenetin koulun 9 -luokkalaisille. Hän kertoi monipuolisesti ja elävästi millaisia yrittäjiä ja yrityksiä on olemassa ja millaisia ominaisuuksia yrittäjiltä vaaditaan. Esimerkit olivat elävästä elämästä ja yrittäjyyden huonot ja hyvät puolet esiteltiin tasapuolisesti. Tuula osasi myös tsempata niitä, joilla ehkä jo oli orastavia ajatuksia ryhtyä yrittäjiksi. Tuulan esiintyminen ja esityksen sisältö on antoisa ja mukaansa tempaava. Oppilaat kuuntelivat herkeämättä.”

Minna Meriläinen
Historian ja yhteiskuntaopin lehtori
Tenetin yläkoulu


Kysy lisää, pyydä tarjous, tilaa minut.

Yhdessä tunnissa kerron, miksi ihmiset yrittävät, ja miten he ovat päätyneet yrittäjiksi.

Tuula Uitto
p. 050 4646 777
tuula@kristallijulkaisut.fi